top of page
WhatsApp Image 2023-12-22 at 00.23_edited.jpg

Cinematographer D.O.P • Photographer • Editor

Het hedendaagse rauwe beeld van het leven gevuld met pieken en dalen evenals de innerlijke strijden zoals hij het ervaart, wakkert zijn vlam voortdurend aan om dit geheel te visualiseren en erover te schrijven. Soms verzeild in gedachtes vindt een pen het blad, en bereikt zijn visie het beeld.

Delano is een audiovisuele maker met een grote interesse voor persoonlijke verhalen.

Elke gebeurtenis vormt hem steeds meer als artiest en persoonszijde. Hij blijft zichzelf vinden in eigen gedachtes en die van andere. Zo rouleren ervaringen, herinneringen en ambities voor de toekomst zich constant in het mentale.

In zijn werken probeert hij zijn passie voor de poëtische taal, kijk op het leven en de interne strijden die ons vormen, tot een samenhangend geheel te creëren.

Geïnspireerd geraakt door films als: 8 mile, Coach Carter, Freedom Writers en de Amerikaanse documentaire ‘Romeo Is Bleeding’, worden innerlijke angsten onder ogen gezien vóórdat zij begrepen en/of geleefd kunnen worden. Dit menselijke creatie proces inspireert hem om opzoek te gaan naar nieuwe verhalen terwijl hij in gedachtes blijft reizen.

bottom of page